Removing Comments

For the particular person who wants to get rid all of “the” comments from all my blog…
Its DONE!!!!.
Slight odd, but… its that person personal agenda not me..
All I could say is;
Good luck with your life.

Coldest Regards
-Wulang-

14 Responses to “Removing Comments”

  1. rimafauzi Says:

    I have a feeling I know this particular person lank.. no worries, I WILL NEVER want you to remove any of my comments from your blog..
    Plus, I’m loving the new layout and portfolio!!!

  2. woelank Says:

    @rimafauzi
    Are you sure you know the person?
    wow…
    Is that obivous?

    Thanks Rims, I’m glad that you like it.

  3. therry Says:

    Who are you talking about?! Is it me?!! What?!! *masih kena celebrity blogger syndrome*

  4. woelank Says:

    @Therry
    Hahahahahaha…..
    celebrity blogger syndrome????
    “ibu-ibu arisan” syndrome kaleeee…

  5. rimafauzi Says:

    gilaaa.. ibu ibu bukan, arisan gak pernah.. dituduh gitu aja..
    jelas jelas gue celeb blogger 17 thn yang demen loncat2.. gimana seeeehh….

  6. therry Says:

    Awas Rim, 38DDD tuh, ntar kalo tumpah gimana, lo mau loncat2 ajah… *tadahin*

  7. rimafauzi Says:

    taeeeee…. terus aja buka dapur orang hahahhahaha..

    bener yah, tadahin ya?? awas lo ntar klo dah ketemu trus takuuutt… lol

  8. therry Says:

    ga usah malu lah Rim… seenggaknya si Woelank ada bahan buat dimimpiin malem ini kan…😛

  9. rimafauzi Says:

    hahahhaa.. yang ada mimpiin lo and your strap on.. and gw yang ‘tumpah’ ini.. hahhahahahha

  10. woelank Says:

    @Rima & Rherry
    damn…
    gw langsung ngebayangin…
    hmmmmm……

  11. you know who Says:

    “This is a weB-log which post came from my tiny UN (never) MA s TUR bat ED brain”

    UNMATURE ?? kayaknya yang bener tuh IMMATURE deh…tapi gak tau juga ah. it’s your blog anyway, you can write anything you want.
    *buka2 kamus lagi…penasaran

  12. woelank Says:

    @I know you
    namanya juga saya tinggal di Indonesia, dah gitu bodoh lagi (kuliah aja ga kelar), wajar dunk kalo bahasa inggrisnya salah…
    Tapi kok rasanya enakan denger unmatured yah drpd immatured, cuma untuk lebih bener lagi yah saya ganti deh.
    makasih udah ngingetin…

    *Oh iya, berhubung memang atas permintaan sendiri kalo ga mau ada komennya nampang di blog, yah saya apus lagi……
    **dah ditongolin lagi…

  13. you know who Says:

    Lhaa…podo wae mas, aku juga masih belajar kok, panjenengan malah lebih hebat karena bisa nulis blog pake boso inggris.

    Walopun permintaannya cuma untuk blog lama aja, tapi kalo mau dihapus lagi juga gpp kok, it doesn’t matter, (again) it’s your blog anyway 🙂

  14. woelank Says:

    @you know who
    oooo…
    cuma di blog lama tho


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: